Стартира подаване на заявки за консултиране за изграждане на включваща работна среда

13 Jun

От днес 13.06.2014 г. стартира подаването на заявки за консултиране за изграждане на включваща работна среда за хора с увреждания.
Консултирането ще се проведе от представители на Екипа за включваща заетост по проекта (6 обучители с увреждания и 3 ко-обучители), които преминаха през обучение по темата, проведено от партньорската организация през м. февруари 2014 г. През м. май 2014 г. До момента екипът проведе три обучения за представяне на модела за включваща заетост за представители на държавна администрация (МТСП, МОН, АСП, АЗ, АХУ, ДАЗД), общинска администрация и доставчици на социални услуги.
По Ваша заявка членове на Екипа за включваща заетост ще се свържат с посочено от Вас лице за контакт и ще посетят работното място на вече наето лице с увреждане или потенциално работно място на лица с увреждания. В рамките на две посещения екипът ще проучи възможностите за подобряване на работната среда и ще изготви писмено становище, което да бъде в подкрепа както на служителите с увреждания, така и на мениджмънта на Вашата организация.
Разходите за провеждане на консултирането се покриват от бюджета на проекта. Периодът за заявка и провеждане на консултирането е м. юни – септември 2014 г.

Приложен е формат на заявка за консултиране за изграждане на включваща работна среда
Format_zaiavka_konsultirane_ISUO

fringilla massa Curabitur porta. non dolor elit. efficitur. consectetur leo